Emotionele Intelligentie Academie

De Emotionele Intelligentie Academie (EIA) brengt het belang van emoties onder de aandacht en helpt professionals en particulieren bij de ontwikkeling van hun emotionele intelligentie.

Marja Postema, oprichter van de Emotionele Intelligentie Academie, is auteur, coach en trainer. Ze heeft 25 jaar ervaring in het begeleiden van  particulieren, professionals en  organisaties.

Emoties spelen bewust of onbewust een rol in elke relatie, zowel privé als op het werk. In het eerste gesprek verkennen we of ik de juiste coach ben voor jouw leervraag.

De Basisopleiding Emotioneel Meesterschap  is door vijf beroepsorganisaties geaccrediteerd. Je leert aan de hand van een effectief stappenplan  mensen dichter bij hun gevoel te brengen. 

Tijdens deze cursus behandelen we in 3 losse dagen de belangrijkste zaken die je moet weten over emoties, word je je bewust welke strategieën je gebruikt om met emoties om te gaan en ervaar je hoe je kunt omgaan met emoties van anderen.

Cursussen die je helpen beter tot je recht te komen. Wil je meer grip krijgen op je emoties? Wil je meer balans tussen jouw ratio en  gevoel? Wil je meer intimiteit in je relatie?

Online cursussen voor iedereen die beter tot zijn of haar recht wil komen. Je krijgt degelijke lessen met opdrachten en oefeningen die concreet en haalbaar zijn.

Wie mensen aanstuurt, moet bedreven zijn in het managen van emoties en beseffen welke emoties een rol kunnen spelen op het werk, om demotivatie en ziekteverzuim tegen te gaan. 

Een bibliotheek met meer dan 300 artikelen over o.a. angst, boosheid, kwetsbaarheid, liefde, persoonlijke kracht, omgaan met verdriet, omgaan met emoties en stress en trauma.

Scroll To Top