Online cursussen emotionele intelligentie Academie

Gratis video cursus

Waarom is het zo moeilijk om een praatje te maken?

In deze gratis video cursus geef ik je vijf verschillende inzichten in de belemmeringen om een praatje te maken.
Dit inzicht heb je nodig om er achter te komen wat voor jou de beste oplossing is om gemakkelijker een praatje te kunnen maken en meer ontspannen aanwezig te kunnen zijn in gezelschap.
Je krijgt helder wat de beste oplossing is voor jouw belemmering
Je krijgt helder wat jouw persoonlijke uitdaging is!

 

Gratis video cursus

Ruzie met je partner oplossen

Maak je veel ruzie met je partner? Zijn jullie het vaak oneens of heb je voortdurend discussie met elkaar?
Eigenlijk lever je dan een soort strijd. Ook een vorm van ruzie. Of misschien maak je veel verwijten naar elkaar en weet je niet goed hoe die dat op moet lossen. Dat is ook een manier om ruzie te maken.
In 11 video’s krijg je inzicht in de oorzaken van ruzie en geef ik je handvatten hoe je ruzie kunt oplossen en voorkomen zodat er geen verwijdring ontstaat maar dat je juist dichter bij elkaar komt.

Online cursus

Overwin je verlegenheid

Verlegenheid kan zich op verschillende manieren uiten. Je kunt gaan blozen, zweten of stotteren. Om dit te voorkomen hoop je eigenlijk dat je geen mensen tegen komt of dat niemand iets aan je vraagt. Maar wanneer je geen mensen ontmoet, loop je het risico om in een sociaal isolement terecht te komen, waardoor je naast verlegenheid ook moet dealen met eenzaamheid. Het lijkt de gemakkelijke weg, maar het is een destructieve weg, omdat je jezelf afsnijdt van alle menselijke behoeften aan intimiteit, contact en gezelligheid.
Deze cursus is het resultaat van 30 jaar onderzoek en ervaring. Het gaat je helpen om  jouw verlegenheid te overwinnen zodat je met meer plezier en ontspanning aanwezig kunt zijn in sociale situaties. Door mijn jarenlange ervaring biedt de cursus je hulp bij alle aspecten die een rol spelen bij verlegenheid. Je krijgt gedurende twaalf weken elke week via een email een uitgebreide en degelijke les toegestuurd.

Online cursus

De Perfecte praatjesmaker

Wanneer je geen praatjes kunt maken heeft dat een grote impact. Het belemmert je te zijn zoals je bent. Het kan heel frustrerend zijn wanneer je verlangt  naar meer contact en invloed. Het is nog frustrerender als je merkt dat mensen je arrogant vinden omdat je sociale bijeenkomsten vermijdt. Ze zien niet waar je mee worstelt.
Aan de hand van een concreet stappenplan leer je hoe je met gemak een praatje kunt maken. 
De cursus helpt je om jouw belemmeringen te overwinnen, jouw vaardigheden te vergroten om een
gesprek te beginnen, een gesprek te sturen en te beëindigen.
Je krijgt gedurende tien weken elke week via een email de lessen toegestuurd. Bij elke les krijg je theorie, opdrachten en oefeningen. Deze zijn concreet en haalbaar zodat je in staat bent om in de praktijk te oefenen en direct het resultaat merkt.

Online cursus

Ontspannen jezelf zijn.

Wanneer je vast zit in een patroon zit je vaak vast aan bepaalde rollen. Bijvoorbeeld dat je altijd van jezelf aardig of behulpzaam moet zijn. Dat is alsof je in een doodlopende straat leeft. Het is een eenzaam gevoel want niemand ziet wie je echt bent. 
Waar het vaak op neer komt is dat je twijfelt of je goed genoeg bent, je twijfelt of je het wel waard bent om van te houden, of je twijfelt of je wel betekenis hebt voor anderen. Daardoor ga je jezelf kleiner of groter maken dan je bent. Of je gaat de ander overtuigen door je best te doen of te veel te geven. Maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Je ondermijnt je eigen geluk en je levert jezelf in.
Ik leer je allerlei beelden en ideeën over jezelf, die niet bijdragen aan jouw levensgeluk, los te laten.  Ik biedt je een stappenplan aan waar ik al meer dan 20 jaar mee werk en wat zijn effectiviteit heeft bewezen.
De cursus bestaat uit 12 lessen. Je krijgt elke twee weken een les via de mail

Online cursus

De meeste relaties beginnen met verliefdheid, passie, blijheid en een intens gevoel van verbinding. Op dat moment kun je je niet voorstellen dat al deze positieve gevoelens ooit kunnen omslaan naar irritatie, teleurstelling en verwijten. Is de verliefdheid weg? Is jullie verbinding verdwenen? Wanneer dat gebeurt, dan wordt de emotionele afstand tot elkaar steeds groter. Het voelt alsof je steeds verder van elkaar verwijdert raakt … totdat een breuk onafwendbaar lijkt.
De ultieme relatiejaartraining biedt jullie de mogelijkheid om een jaar lang in alle rust, aandacht te besteden aan jullie relatie.  Samen werk je aan het herstellen, versterken en beschermen van de wederzijdse liefde.
Je krijgt een jaar lang 26 lessen met praktische handvatten en richtlijnen om jullie relatie goed te krijgen en goed te houden.
Je krijgt 10 bonussen:  artikelen over de laatste bewezen inzichten over duurzame relaties

Online cursus

Probleemloos communiceren met je partner

Om je te kunnen verbinden moet je wel met elkaar kunnen praten. Dat betekent ook dat jezelf moet kunnen uiten en open moet kunnen zijn. Wanneer dat lukt, ervaar je een diepe emotionele band. Met behulp van deze cursus zul je de liefde weer vinden waar je lange tijd tevergeefs naar hebt gezocht.
Deze cursus biedt jullie de mogelijkheid om gestructureerd in alle rust, aandacht te besteden aan jullie relatie.  Samen werk je aan het herstellen en versterken van de wederzijdse liefde.
De cursus bestaat uit 11 lessen en 3 bonussen met waardevolle checklijsten. Je krijgt elke twee weken een les met inzichten en praktische handvatten om jullie relatie goed te krijgen en goed te houden.
 
INTERESSANT ARTIKEL? Wil je het delen met je netwerk?
Scroll To Top