You are here: Home » Opleiding Emotioneel Meesterschap voor professionals » “Ik beveel de opleiding Emotioneel Meesterschap aan”.

“Ik beveel de opleiding Emotioneel Meesterschap aan”.

De Opleiding Emotioneel Meesterschap 

Verschillende deelnemers hebben feedback gegeven:

Als je echt wil ontdekken wie je bent en hoe je zo geworden bent, dan raad ik deze opleiding absoluut aan.

De opleiding heeft mij geholpen dichter bij mezelf te komen, in verbinding met mijn gevoel/kern te staan. Daardoor is het makkelijker om in het hier en nu te zijn, verbinding te maken met mijn omgeving en te genieten. Van mijn omgeving heb ik de feedback gekregen dat ik zachter ben geworden. Dat merk ik zelf ook en ervaar ik als heel waardevol. Ik durf meer mijn plek in te nemen en vertrouw erop dat ik oké ben. Ook in mijn werk als coach kan ik wat ik allemaal geleerd heb heel goed gebruiken.

Dankzij Marja’s warme aanpak voelde ik me veilig in dit soms kwetsbare proces.

Ze houd je liefdevol een spiegel voor, geeft iedereen evenveel ruimte en aandacht en geeft een zetje waar nodig. Heel knap hoe ze dit doet!

Valérie Soetens  Groei- en Ontwikkelingscoach

 

Het is een zeer intensieve maar hele mooie opleiding om bij dichter bij jezelf te komen en je bewust te worden van jezelf en anderen.

In een superveilige omgeving, welke duidelijk gecreëerd wordt door Marja, ga je als groep eigenlijk vanzelf naar de diepere laag zonder dat dit geforceerd wordt. Er is ruimte voor lachen en huilen, en alle andere emoties die daarbij voorbijkomen. Echt een aanrader!

Debbie Wouters Verpleegkundig specialist

 

Ik vind de opleiding aan alle verwachtingen voldoen.

Marja doet je heel welkom voelen en creëert een veilige sfeer. Ik vind haar ook echt goed in wat ze doet en ik vind het mooi om voorbeelden van haar eigen proces en ervaringen uit het werkveld te horen. De opleiding heeft mij geleerd om meer en volledig aanwezig te zijn in conversaties met anderen en meer expressie te geven aan mijn behoeften en irritaties. Daar ben ik Marja en de groep heel dankbaar voor.

Guido Bakker

Holistische Fysiotherapie & Coaching

 

Marja is een super authentieke vrouw en maakt de training met haar persoonlijkheid.

Ze is zeer betrokken, geeft je wat je nodig hebt, geeft vertrouwen en helpt je in je proces. Ze kan van de groep een hechte vertrouwde omgeving maken; ziet je hoort je en verbind. Voor mij persoonlijk is de steen in de rivier verlegd. Het water stroomt er nu anders langs.

Tien fysiotherapeut.

 

Ik beveel de opleiding  aan

Marja weet met haar kennis en ervaring een veiligheid en vertraging te bieden in de cursus, die uitnodigt om als cursist verder te gaan dan cognitief leren- naar ervaren en persoonlijke ontwikkeling.

Mirthe Engels, psychosomatisch fysiotherapeut Mft

 

Ik heb deze zeer gevarieerde training erg gewaardeerd.

De theorie, de verscheidenheid aan reflectie- en ervaringsoefeningen en het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers hebben mij veel inzicht gegeven. Marja creëert hierin een veilige sfeer door haar expertise, kwetsbare opstelling en humor.

Francien Post Mindfulnesstrainer

 

De opleiding was leerzaam, intensief, duidelijk, begrijpelijk maar ook confronterend.

Marja heb ik ervaren als zeer oprecht, betrokken, integer, met ontzettend veel deskundigheid en een uitermate sterk invoelend vermogen. Hiermee weet ze zichzelf te onderscheiden. Ze weet een sfeer te creëren van openheid waarin niet geoordeeld wordt. Ze weet op de juiste manier en momenten vragen te stellen die inzicht geven en je aan het denken zetten. Marja heeft oog voor wat iedereen individueel nodig heeft. Ik kan deze opleiding dan ook iedereen aanbevelen. Hier groei je zowel professioneel als persoonlijk van!

Tina     Docent Hanze Hogeschool Groningen

 

Een bijzonder inkijkje in het leven van de persoon die het beste kent, jezelf.

Vaak confronterend maar ook verhelderend zonder helemaal down the drain te gaan. Een inkijkje in de psyché van andere cursisten werkt relativerend en hielp mij om puzzelstukjes beter op hun plaats te krijgen.

Zelfkennis en inzicht in mijn gedrag gaat zeker helpen in mijn professionele setting als fysio.

Marja komt vooral open, vriendelijk over en met engelengeduld. Ook de cursisten in hun waarde laten en nergens over te oordelen vond ik een sterk punt van Marja ook is ze een kei in luisteren en vervolgens te analyseren wat er gezegd is.

Herman Hazendonk psychosomatisch fysiotherapeut en Leefstijlcoach

 

Bedankt voor deze mooie training.

Het was een zoektocht naar mijn ingeslopen patronen en de daarbij behorende onzekerheden en onderdrukte gevoelens. De training was heel afwisselend en mooi opgebouwd. Door de kleine groep en jouw hartelijke begeleiding was het een veilige omgeving om met elkaar op ontdekkingsreis te gaan. Ik heb nieuwe kennis en inzichten opgedaan die me bewuster hebben gemaakt van mijn ingeslepen patronen en de gepaard gaande verkrampte gevoelens. Ik heb meer inzicht gekregen over het ontstaan van gedrag en de ontwikkeling van valse hoop.”

Margriet  Consulent maatschappelijke ontwikkeling

 

Heb je interesse in de Opleiding?

Neem contact met mij (Marja Postema) op voor een gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier

opleiding Emotioneel Meesterschap 

 

INTERESSANT ARTIKEL? Wil je het delen met je netwerk?

Marja heeft dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij de ontwikkeling van hun Emotionele Intelligentie en het loskomen van vroegkinderlijk trauma. Zij is auteur van het boek 'Emoties wat moet ik ermee?' en 'ABC van 15 emoties'. Marja heeft een effectief stappenplan ontwikkeld dat je helpt om emoties beter te herkennen, te accepteren en te uiten. Ze is getrouwd, heeft een volwassen dochter en woont en werkt in Amersfoort.

https://www.omgaanmetemoties.nl