U bent hier: Home » Opleiding Emotioneel Meesterschap » Privacy beleid Emotionele Intelligentie Academie

Privacy beleid Emotionele Intelligentie Academie

Privacy beleid Emotionele Intelligentie Academie

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is, stelt strengere eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met de persoonsgegevens van derden. Jouw persoonsgegevens worden door de Emotionele Intelligentie Academie verwerkt en beveiligt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Jouw persoonsgegevens zijn van jou.

Je bent nooit verplicht om je persoonsgegevens te delen. Dat betekent dat je ons kunt vragen om je gegevens te wissen, te corrigeren of te bekijken. Daarnaast heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Als jij je gegevens met ons deelt, zijn wij daarvoor verantwoordelijk.

Jouw gegevens komen binnen door middel van een brochure of test aanvraag via het contactformulier of inschrijving voor een training, workshop of een coaching traject. Jouw email wordt bewaard in een MailChimp lijst. We schermen je gegevens af. Gaan die nooit delen met derden. Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens zijn de computers uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

Persoonsgegevens bij inschrijving
Als je inschrijft voor een opleiding of workshop of je aanmeldt voor coaching, vragen we je om je persoonsgegevens.  Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

  • Voornaam om je aan te kunnen spreken. Achternaam voor facturatie.
  • Functie, zodat we een idee hebben  waar je mee te maken hebt op het werk
  • Geslacht zodat we je goed kunnen aanspreken.
  • E-mailadres zodat we met elkaar kunnen communiceren
  • Afdeling, Bedrijfsnaam en postadres voor de facturatie
  • Mobiel telefoonnummer handig bij last minute wijzigingen.

De Nieuwsbrief

Je ontvangt zes keer per jaar een neiuwsbrief met nieuwe interessante artikelen over emoties, hoe je beter tot je recht komt en hoe je meer eigenwaarde kunt ontwikkelen.  Ik verzamel de beste tips en ontwikkel content waar menig magazine jaloers op zou zijn. Uiteraard worden de artikels gekoppeld aan het aanbod van opleidingen. Maar het is content waar je iets aan hebt.  IK ben er trots op dat de nieuwsbrief goed gelezen wordt. Maar wil jij ze op een gegeven moment toch niet meer? Onder elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven.

Evaluaties

Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van mijn werkwijze, de coaching of een opleiding. Bij reviews vraag ik altijd of je die wilt delen of dat ik het op de website plaats. Als je dat niet wil, gebruik ik het niet.

Cookies

De Emotionele Intelligentie Academie maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”).Google Analytics maakt gebruik van cookies om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt. Met de standaardinstellingen accepteren de meeste browsers cookies automatisch, maar je kunt cookies meestal weigeren of selectief accepteren door de instellingen van jouw browser aan te passen. Als je cookies uitschakelt, is het mogelijk dat bepaalde functies van de websites niet beschikbaar zijn.

Door gebruik te maken van www.omgaanmetemoties.nl  of www.motiverendleiderschap.com  geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Door na 24 mei 2018 gebruik van onze diensten te blijven maken, bevestig je ons geüpdatete Privacy beleid en ga je akkoord met de deze vernieuwde regels.

Marja Postema

Emotionele Intelligentie Academie

16 mei 2018

mm

Marja heeft twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij de ontwikkeling van hun Emotionele Intelligentie en is auteur van het boek 'Emoties wat moet ik ermee?' Marja heeft een methode ontwikkeld die zich richt op vier niveaus van leren: rationeel, emotioneel, fysiek en gedragsmatig. Dit leidt tot een diepgaande persoonlijke ontwikkeling met blijvend resultaat. Ze is getrouwd, heeft een volwassen dochter en woont en werkt in Amersfoort.

https://www.omgaanmetemoties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *