You are here: Home » Opleiding Emotioneel Meesterschap voor professionals » Inschrijfformulier Introductietraining Emoties wat moet ik ermee?

Inschrijfformulier Introductietraining Emoties wat moet ik ermee?

 

Ik schrijf me in voor de training
Emoties wat moet ik ermee?

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

 

Nadat je het formulier hebt verstuurd, krijg je een bevestiging in de mail.

We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

INTERESSANT ARTIKEL? Wil je het delen met je netwerk?

Marja heeft bijna dertig jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij de ontwikkeling van hun Emotionele Intelligentie en is auteur van het boek 'Emoties wat moet ik ermee?' en 'ABC van 15 emoties'. Marja heeft een effectieve stappenplan ontwikkeld die je helpt om emoties beter te herkennen, te accepteren en te uiten. Ze is getrouwd, heeft een volwassen dochter en woont en werkt in Amersfoort.

https://www.omgaanmetemoties.nl